L'Espanyol i el Reial Madrid disputen avui partits que poden marcar el seu futur en aquesta lliga. Els homes de Constantin Galca ju-guen un partit dramàtic a València, davant d'un rival que també té el seu entrenador a la corda fluixa. Per la seva banda, els blancs hauran rebut abans l'Athletic al Bernabéu amb la necessitat de guanyar per evitar que la diferència respecte del Barça s'eixampli més dels quatre punts i un partit menys jugat que hi ha ara.

Els blanc-i-blaus recuperen el seu davanter Caicedo abans del partit a València, que necessiten vèncer per evitar poder caure en zona de descens. Ahir, el seu amenaçat tècnic, Constatin Galca, va dir que "no em rendeixo fàcilment i lluitaré fins al final" per capgirar la situació. L'Espanyol ha rebut onze gols en els últims dos partits i no n'ha fet cap.

Pel que fa al Madrid, Zinedine Zidane haurà d'afrontar el partit amb les baixes per lesió de Pepe, Marcelo i Bale, i amb l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, al camp de la Roma, a l'horitzó. Ahir, l'entrenador francès, va lloar el davanter basc Aduriz, de qui va dir que "té 35 anys però no ho sembla. Tant de bo puguem repetir les actuacions a casa, però l'important és donar el màxim" en tots els duels.