L'Espanyol pot caure avui a zona de descens després d'una cruel derrota a València en un partit en què va tenir les millors oportunitats. Sis minuts fatídics van suposar la remuntada d'un conjunt, el de Neville, que semblava mort.

En la primera part va quedar clara la por amb la qual jugaven els dos equips. La millor ocasió, però, la va tenir Caicedo al minut 4, quan va aprofitar una centrada de Burgui i una prolongació d'Asensio per disparar, però Alves va salvar el gol amb una mà prodigiosa. El rebot posterior no el va aprofitar Mamadou, que va haver de ser rellevat al minut 12. La resta de la primera meitat va ser de joc molt avorrit i només les accions de Feghouli i Txérixev transmetien perill.

A la represa, després d'una centrada de Cancelo al pal, Óscar Duarte va avançar l'Espanyol en rematar un córner de Burgui davant de la passivitat d'Alves. El porter brasiler va salvar el segon en una doble rematada del mateix costa-riqueny i de Diop. Va ser abans del canvi d'un Caicedo tocat que va fer recular l'equip. Negredo, que havia entrat al camp, va aprofitar una acció de Cancelo per fer de rebot l'empat i Txérixev va marcar el 2-1 en una centrada de Feghouli en l'acció següent a una nova rematada de Duarte en un córner que va anar a fora.

L'Espanyol va tornar a l'atac i Álvaro, en una volea que va parar Alves, i Gerard Moreno van tenir dues ocasions claríssimes més, però la pilota no va voler entrar.