El Barça Lassa es va situar en el lideratge del seu grup de la Lliga de Campions i va superar la seva darrera derrota a casa, contra el Kielce, en guanyar a Montpeller (23-31) en un partit que va dominar en tot moment i que va tenir en Kiril Lazarov, amb nou gols, el seu màxim anotador.

Els homes de Xavi Pascual van sortir connectats des de l'inici i van establir un avantatge de quatre gols 7-11 que van mantenir fins al descans. A partir d'aquí, i tot i que els francesos van situar el 15-17, un nou gol de Lazarov va tornar a impulsar el seu equip, que va arribar al seu màxim avantatge just al final, amb el gol de Víctor Tomás, autor de cinc gols més. Per als locals, el millor va ser l'eslovè Gajic, que va anotar en vuit ocasions.

Desfeta vallesana

No tant encert va tenir el Fraikin Granollers, que va perdre de manera increïble (28-29) a casa contra el Dinamo Bucarest en la Copa EHF. Els vallesans guanyaven per 18-8 en el tram final de la primera part, però, en uns segons trenta minuts lamentables, van caure en el debut a la fase de grups. Solé, amb 10 gols, va ser el millor.