CATALANA OCCIDENT/SANT JOSEP

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 2, Canal 19, Garriga, Òrrit 11, Gamisans 4 -cinc inicial- Baltà 14, Soler 1, Talarn 3, Clotet 2, Oliva 5, Claver, Lao 2 ?SANT JOSEP. Barriga 12, Rueda 16, López 4, Balada 14, Canals 8 -cinc inicial- Ramírez, Schilt 2, Ríos 4, Cruells 9, Sola 5 ?ÀRBITRES:Puig i Suñé ?pARCIALS:12-20, 30-34, 42-53, 63-74

El Catalana Occident Manresa cadet va tornar a encaixar una derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Sant Josep de Badalona, que es va imposar per un resultat final de 63-74 i atrapa els bagencs a la classificació.

Els primers minuts del duel van estar igualats, però abans del final del quart inicial els badalonins van clavar un parcial de 0-12. En el segon període els manresans van reaccionar i es van posar només un punt per sota, però no van poder capgirar el marcador i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 30-34.

En el tercer quart els homes bagencs van tornar a fer una mala sortida i van acabar el període amb onze punts de desavantatge (42-53). En els darrers deu minuts el conjunt local va intentar remuntar, però els visitants es van mantenir sòlids i van sentenciar gràcies a dues accions de dos més un consecutives.