El Catalana Occident Manresa júnor va fer un partit molt complet a la complicada pista del Sant Josep de Badalona i es va endur un triomf molt important en imposar-se amb molta claredat (62-94).

Els manresans van fer un gran inici tant en defensa com en atac, i això els va permetre acabar el primer quart amb onze punts de marge (18-29). En el segon període els bagencs van aprofitar la seva superioritat en el joc interior per mantenir el marge a la mitja part de l'enfrontament (39-51).

En la segona meitat els jugadors visitants van sortir disposats a sentenciar el matx el més ràpid possible, i ho van aconseguir, ja que al final del tercer quart el resultat era contundent (49-78). En els darrers deu minuts del matx els manresans no van abaixar el ritme i van buscar el triomf per la màxima diferència possible, que al final va ser de 32 punts.