JOVIAT/FEMENÍ SANT ADRIÀ

?JOVIAT. Subirana 6, Sira Beltran 17, Puiggròs 6, Vila 9, Soler -cinc inicial- Clotet, Núria Beltran 4, Martí 7, Sánchez, Tarragó 1 ?femení sant adrià. Oliva 2, Moreno 24, Anna Gisbert 15, Marocco 5, Galve 6 -cinc inicial- Fernández 4, Flores 2, Marta Gisbert 9, Martínez 9?ÀRBITRES:Canle i Garcia ?PARCIALS:6-16, 23-34, 35-55, 50-76

La Fundació Joviat va caure amb claredat a la seva pista davant el Femení Sant Adrià, un dels clars favorits a endur-se el títol de campió de Catalunya que es va imposar per un resultat de 50-76.

En els primers cinc minuts del matx les manresanes van dominar el duel des de la defensa, però tot seguit les visitants es van mostrar molt encertades en el llançament exterior i van clavar un parcial de 0-14 per acabar el primer quart amb un 6-16. En el segon quart hi van haver alternatives en el joc, i es va arribar a la mitja part del duel amb un marcador de 23-34.

En el tercer quart les bagenques es van posar només cinc punts per sota, però la superioritat interior i l'encert exterior del Sant Adrià els va permetre obtenir una renda de vint punts al final del mateix que ja va ser definitiva.