PETRO PINTÓ ASFE/TGN BÀSQUET

?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 4, Ambròs, Puigbò 9, Orive 10, Guix 8 -cinc inicial- Gotsens 1, Jorba 4, Ledesma 7, Colldeforn, Gener, Santesmases ?TGN BÀSQUET. Loras, Peñalver 4, Bonet 4, Tibau 3, Tierno 3 -cinc inicial- Ferrus 15, Barrenechea 21, Tarreu, Vadillo, Díaz 5, Ventura ?ÀRBITRES:Garcia i López ?pARCIALS:9-3, 14-16, 33-36, 43-55

El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota a la seva pista en caure davant el TGN Bàsquet per un resultat de 43-55. En el primer quart les jugadores de Sant Fruitós de Bages van dominar en el marcador i van agafar fins a sis punts d'avantatge (9-3). En el segon període les jugadores tarragonines van reaccionar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts d'avantatge (14-16).

En el tercer quart els dos equips van estar més encertats en atac que en la primera part. Les bagenques, però, no van poder capgirar el marcador i van entrar en els deu darrers minuts del matx amb un 33-36. En aquests les jugadores visitants van oferir una millor versió i es van aprofitar d'alguns errors defensius de les bagenques per acabar enduent-se la victòria. En la propera jornada, el Petro Pintó Asfe visitarà la complicada pista del Sant Adrià B, el proper dissabte a les 17.45 hores.