BALAGUER/NOU BÀSQUET OLESA

?balaguer. Bondia, Bastida, Navarro, Andrés, Paniagua, Rubi, Martín, Tiffon, Rosales, Tico, Fernández ?NOU BÀSQUET OLESA. Martínez, Monleón, Afonso, Xairó, Checa -cinc inicial- Benages, López ?ÀRBITRES:Garcia i Enfedaque ?pARCIALS:26-5, 37-19, 66-24, 84-37

El Nou Bàsquet Olesa va encaixar una contundent derrota a la pista del Balaguer, que es va imposar per un resultat final de 84-37. En el primer quart les jugadores locals van sortir amb molta força i ja va agafar fins a 21 punts d'avantatge davant un conjunt olesà que tenia moltes baixes i només va disposar de set jugadores (26-5 al final). En el segon període hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Aquest fet va perjudicar al conjunt visitant, que només va poder retallar les diferències fins al 37-19 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat les locals van tornar a sortir fortes i amb la clara intenció de sentenciar el matx de forma definitiva. Per la seva banda, les noies d'Olesa de Montserrat van notar el cansament provocat per la falta d'efectius i van acabar el tercer quart amb una diferència ja insalvable (66-24). En els deu darrers minuts del matx no hi va haver història, i el tècnic local va poder fer descansar les jugadores més importants per donar minuts a les menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment. En la propera jornada, el Nou Bàsquet Olesa rebrà a la seva pista el Manyanet Reus, un conjunt que es troba empatat amb les olesanes a la classificació. El duel es posarà en marxa el proper diumenge a partir de les 18 hores.