L'Igualada va concloure la primera fase a la pista del Collblanc, segon classificat, amb una clara derrota per 85-66 tot i que els anoiencs ja estaven classificats per disputar la fase d'ascens a LEB plata, que començarà d'aquí a quinze dies. El partit va començar amb un Collblanc molt encertat en atac, sobretot des del triple, i en va anotar cinc en els primers deus minuts de l'enfrontament.

Els igualadins intentaven reaccionar a la desesperada amb una forta defensa, però era evident que a l'equip li mancava més concentració individual. El parcial al final del primer quart era d'un contundent 26-12 favorable a l'equip de l'Hospitalet de Llobregat, que ha acabat aquesta primera fase en segona posició per darrera del seu rival ciutadà, el CB L'Hospitalet. Al segon quart els locals van seguir amb el seu bon ritme en atac, van demostrar el seu encert i van posar les coses molt complicades als homes de Caballero i Piqueras. L'Igualada va intentar trobar les solucions en atac i va començar a veure cistella amb més facilitat.