Tampoc a Terrassa. El Sallent no va poder aconseguir la primera victòria com a visitant al camp del San Cristóbal, tot i fer-se mereixedor d'un millor resultat, almenys de l'empat. A la primera part, els de Jordi Capellas van jugar millor que els seu rival, amb bones ocasions per a Álex González i Moi Nogareda (amb un gol anul·lat per fora de joc) però es va arribar al descans amb empat a zero gols.

A la represa, i només començar, Cabrera va aprofitar un mal rebuig defensiu visitant per fer l' 1 a 0 (min 46). Nou minuts després, un penal el va aprofitar Albert López per situar el 2 a 0 al marcador. Tot i el desavantatge, els sallentins van reaccionar però no van aconseguir arribar amb massa perill a la porteria defensada per Dani Del Rio fins que al minut 86, Álex González va fer el 2 a 1. En els darrers minuts, el Sallent ho va intentar tot per empatar però no aconseguir el 2 a 2.