El ciclista navassenc del Verva ActiveJet Pro Cycling Team, Jordi Simón, va finalitzar en la posició número 44 la Clàssica d'Almeria, la segona prova que ha disputat aquest cap de setmana després que dissabte quedés en el 58è lloc a la Volta a Múrcia. El bagenc, que feia sis mesos que no competia, continuarà la seva preparació per a la propera Volta a Catalunya amb la disputa de la Volta a l'Algarve, a Portugal.

En la competició d'ahir, Simón va entrar amb un grup a 1 minut i 20 segons del guanyador de la cursa, l'australià del conjunt I Am Cycling Leigh Howard. El corredor oceànic va arribar a la meta juntament amb el rus Alexei Tsatevitx, del Katuixa, i del seu company d'equip el letó Aleksejs Saramotins. Entre els dos corredors van fer tasca d'equip i van superar de cinc segons el grup perseguidor.