El gol número 101 de Fernando Torres amb l'Atlètic de Madrid va donar al seu equip tres punts que li permeten conservar la segona posició a la classificació. El davanter internacional, que la setmana anterior havia trencat la seva sequera golejadora, sembla que ha reviscolat després de la venda de qui era el seu màxim adversari en la lluita per un lloc a la davantera, Jackson Martínez, i ahir va ser cabdal per vèncer un Getafe que va dominar però que es va estavellar amb un mur defensiu situat davant d'Oblak.

Segurament molts espectadors encara no s'havien assegut a les seves localitats quan va arribar l'única modificació en el marcador de la tarda. Ferreira Carrasco es va escapar per la seva banda i va enviar una centrada que va travessar l'àrea. Al segon pal, Torres va atacar la pilota i la va introduir a la porteria de Guaita.

Contenció reeixida

I no va fer gran cosa més en atac l'Atlètic de Madrid en la primera meitat. Si de cas, només, una nova rematada del mateix Torres al minut 13, quan va rebre una passada llarga de Gabi, però va enviar la pilota lamentablement fora davant de Guaita.

El Getafe va passar a dur el pes de l'enfrontament, però no trobava la manera de superar el rival si no era per alguna errada puntual de Giménez. A la represa, l'Atlètic va sortir amb més ganes de tenir la possessió, però els canvis de Simeone ja van demostrar que el que volia era tancar el partit i posar el pany i forrellat darrere. Va retirar del camp Ferreira Carrasco, que va marxar amb un esquinç al turmell dret, i el golejador. En el lloc d'aquest últim va entrar Kranevitter amb la voluntat de controlar més l'esfèrica.

Així, tot i que Fran Escribá va intentar posar més pólvora a la part de dalt amb la inclusió al partit de Scepovic, el Getafe no va fer intervenir Oblak i va ser Correa, en el temps de descompte, qui hauria pogut marcar el segon, però va trigar massa i va provocar la recuperació de Juan Rodríguez.