En el Campionat de Catalunya de Cros llarg individual i per clubs a Girona, l'Avinent CA Manresa, el CA Igualada Petromiralles i el JAB Berga van tenir una destacada participació.

Els manresans van classificar tres equips per als campionats d'Espanya de Madrid del dia 28 de febrer. L'equip sènior femení va aconseguir el subcampionat en cros llarg (la setmana passada el CAM va ser campió en cros curt). La santjoanenca Meritxell Soler va capitanejar la formació amb la 6a posició; Aniria Mata va ser 9a, l'artesenca Carme Tort, 14a i la navassenca Manela Martínez, 33a.

També de l'Avinent CA Manresa va destacar el segon lloc de la formació júnior femenina, amb Najwa Chouati campiona; i l'infantil masculí que va ser primer.

També el CAI va classificar diversos conjunts per a l'estatal; va destacar el segon lloc del júnior masculí amb Abdessamad Oukhelfen primer; la segona plaça del juvenil femení amb Paula Blasco primera, el també segon lloc del cadet femení, el tercer de l'aleví masculí, el primer de l'aleví femení amb domini de Carla Bisbal i la segona plaça del benjamí femení.

L'equip femení del JAB Berga va ser sisè i el masculí, setè.