L'escorta Kobe Bryant, jugador de Los Angeles Lakers, va tancar la seva participació en els partits de les estrelles de la NBA amb la que va fer a Toronto, amb la qual va contribuir a una victòria de la Conferència Oest, per 173-196, contra l'Est; el marcador final va suposar un nou rècord d'anotació conjunta en els partits de l'All Star.

Bryant, de 37 anys, va jugar per divuitena i darrera vegada en un partit d'aquesta mena. Ell va ser el protagonista emotiu de la nit, va fer 10 punts, tot i que el protagonisme esportiu va ser per a altres jugadors de la lliga més joves, com Rusell Westbrook. El base dels Oklahoma City va ser considerat l'MVP del partit i va contribuir al triomf dels homes de l'Oest amb 31 punts, 21 dels quals convertits gràcies a set triples. En total, vuit jugadors van fer deu o més punts. L'estrella dels Golden State Warriors, l'equip que és l'actual campió i dominador a la lliga Stephen Curry, va contribuir amb 26 punts, i 23 en va encistellar Kevin Durant. L'ala-pivot Anthony Davis, dels Pelicans Nova Orleans, també va tenir una actuació molt positiva i va arribar als 24 punts. Per la seva banda, James Harden, el líder dels Houston Rockets, va fer un total de 23 punts.

Quinze minuts de Pau Gasol

El català Pau Gasol, que va poder jugar el seu sisè All Star en rebre la invitació per la lesió que va tenir el seu company als Bulls Jimmy Butler, va disposar de 15 minuts de joc en què va aportar 9 punts per a la Conferència Est. Va tenir temps per aparellar-se, tant en els atacs com en les defenses, amb el seu amic Kobe Bryant, en el que va ser un desafiament de bon rotllo i molt d'humor. Gasol va anotar 3 de 7 tirs de camp de dos, va errar un triple i va poder aprofitar 3 dels 4 tirs lliures que va tenir. A més, va capturar 7 rebots (sis en defensa), va donar una assistència i també va recuperar una pilota.

L'ala estrella dels Cavaliers de Cleveland, LeBron James, va oferit un perfil baix, es va quedar en tan sols 13 punts, més 7 assistències i 4 rebots. A l'Est, el jugador que va destacar més va ser Paul George, dels Indiana Pacers, autor de 41 punts, a un només del rècord individual als All Star, que és per a Wilt Chamberlain des de l'edició del 1962. El 2017, el partit de les estrelles es farà a Charlotte i al pavelló de l'equip del qual Michael Jordan és el propietari.