El París SG es va imposar anit per 2-1 en l'anada dels vuitens de final de la Champions al Chelsea en el tercer duel d'ambdós equips els tres darrers anys en la màxima competició. Un gol de Cavani, que havia substituït poc abans Lucas Moura, va donar un valuós triomf al PSG però l'equip anglès marxa a Londres amb una derrota que el manté viu per la diana al temps de descompte del primer temps del nigerià John Obi Mikel, que podria tenir un gran pes en la resolució del pols. El partit va ser vibrant; una falta directa treta per Ibrahimovic, en el minut 39, va ser desviada per la barrera, i va despistar Courtois. Però abans de la mitja part, Mikel va ser el més llest a la sacada d'un córner per establir l'empat.

A la segona part, els uns i els altres haurien pogut marcar però va ser Cavani, que va guanyar l'esquena a la defensa del Chelsea, qui va anotar el 2-1. En tot cas, la decisió final haurà de ser la tornada a Stamford Bridge.

Mínim triomf del Benfica

A Da Luz, el Benfica i el Zenit de Sant Petersburg rus van jugar un matx molt anivellat que semblava que es tancaria sense gols. Però ja en el temps afegit, va arribar l'1-0 que va ser transformat per Jonas enmig d'un garbuix dins l'àrea.