L'equip sènior masculí del Manresa RC va tornar a la competició de la Divisió d'Honor catalana amb la visita al Congost del Gòtics RC en un duel que no va decebre ningú i amb victòria local per 38-19.

El Manresa RC va començar treballant en defensa mentre que el Gòtics RC ho feia en atac i amb insistència, tot i que la possessió de l'oval anava canviant d'equip, i va provocar un intercanvi de cops. Van ser els barcelonins els que van obrir el marcador amb un assaig transformat (0-7). El Manresa RC no es va arronsar i no va tardar a empatar (7-7). A partir d'aquest moment, els locals van accelerar el joc i van fer dues marques, i van fer pujar el 19-7, resultat del descans.

A la represa, el Manresa RC es va bolcar a l'atac i va aconseguir incrementar el seu avantatge (24-7). El Gòtic RC, ferit en l'orgull, no va abaixar els braços amb un nou assaig (24-14). Els manresans, amb un gran joc a la línia de 3/4, van aprofitar els errors de placatge visitants per fer dues marques més (38-14). El Gòtics RC va aconseguir els darrers del partit (38-19).

Així, segona victòria seguida del Manresa RC (aquesta amb bonus ofensius) davant d'un rival directe com és el Gòtics RC, que, tot i ser clarament superior en les melés, no va poder aturar els atacs de la línia de 3/4 manresana.