En el Campionat de Catalunya de Duatló per equips, en la modalitat contrarellotge, celebrat al Prat de Llobregat, el CN Minorisa es va classificar en la desena posició en la categoria elit amb Arnau Montiel, Guillem Montiel, Jordi Calduch, Joan Capdevila i Marc Comellas (els conjunts eren formats per un màxim de sis components com a màxim i puntuaven els quatre primers classificats).

La prova constava de 5 km de cursa a peu, 30 km de ciclisme i 2,5 km més corrent.

El CAI Triatló Petromiralles va tenir-hi una àmplia representació. L'equip elit femení va classificar-se onzè amb Aïda Solà, Anna Noguera i Anna Planas. Els nois van ser catorzens amb Josep Martínez, Joan Riera, Marc Moreno, Jordi Vidal, Dani Segura i Héctor Colom.

En paral·lel a la prova elit, es va disputar una competició en categoria open. Del CAI Triatló Petromiralles, el femení B va ser quart amb Lídia Borràs, Noemí Moreno i Susanna Llopart; el masculí B va ocupar la 27a plaça amb Oriol Castells, Ramon Lladó, Carlos Cervera, Albert Felip, Jordi Domènech i Sergi Pastor; el masculí C fou 45è amb Josep Malavé, Bernat Vinyals, Marc Pallarès, David Estapé, Sergio Mesas i Jordi José; i el masculí D va acabar 85è amb Josep Cantero, Salva Pérez, Ricard Solé, David Sala, Toni Salanova i Josep Colomar.