El Reial Madrid va posar ahir un peu i mig als quarts de final de la Lliga de Campions en un partit en què va exhibir més efectivitat que joc. Els madridistes van treure partit de dos bons xuts de Cristiano i de Jesé, en un duel que s'havia descontrolat, per obtenir un avantatge que és difícil que perdi al Bernabéu, tot i que la temporada passada també va vèncer per 0-2 el Schalke i després va patir.

La Roma de Spalletti va jugar sense un davanter de referència i això va inquietar un Madrid, el qual, a la primera part, va tenir poques arribades i que només va inquietar Szczesny amb una rematada de Marcelo.

A la represa, els dos equips va anar més a buscar les porteries i això va generar un forat al centre del camp. En una transició ràpida, Cristiano va recollir una pilota a la banda esquerra, va entrar a l'àrea i, després de fer rebotar la pilota al peu de Florenzi, va superar el porter polonès d'un fort tret.

Vainqueur va estar a punt d'empatar amb un xut llunyà i el mòbil Salah va errar en dos controls que l'haurien deixat sol davant de Navas, però les millors ocasions van ser madridistes. Un cop de cap de Cristiano va anar fora, Benzema en va errar un altre i Jesé va fer el segon en un xut creuat.

El Wolfsburg perdona

En l'altre partit, el Wolfsburg, que es va avançar amb dos gols de Draxler i un de Kruse, va permetre que el Gant establís el 2-3 final, amb anotacions de Kums i Coulibaly, que li deixa oportunitats en el partit de tornada al Volkswagen Arena.