L'aventura de Pau Bartoló a la Lapònia noruega, concretament a la regió de Finnmark, continua amb el ritme previst. El corredor de curses de muntanya avianès va fer els 50 km fins a Jergul Asto "amb una velocitat encara superior a la que vaig poder imprimir el primer dia. Em trobo bé i amb ganes, tot i que el fred es manté intens i hi ha una sensació tèrmica que és de 20 graus sota zero".

El corredor berguedà ja és a la part final del seu repte personal, el de recórrer 146 km a peu a través de la Lapònia noruega i arribar a la frontera de Finlàndia. Es tracta d'una fita inèdita i en la qual s'ha abocat l'avianès, que s'ha preparat a fons per aconseguir-la.

El darrer tram per a Bartoló és el d'aquest divendres, amb arribada a Karasjok, ubicació que ja correspon a la frontera amb Finlàndia. Es tractaran dels darrers 45 km per al berguedà, que es troba en bones condicions físiques i aprofita les cinc hores diàries de llum solar i la companyia de l'aurora boreal. Per aconseguir el seu repte té un bon suport d'un reduït grup humà de quatre persones. L'equip que li fa el seguiment també treballa en la filmació del reportatge que vol recollir l'aventura, amb un parell de càmeres de vídeo amb drons, més dues de fotografia.