Tres pilots bagencs van brillar en la cursa que es va celebrar al circuit de Rufea, a Lleida, organitzada pel Moto Club Segre. En MX-1, primer lloc d'Elisson Medeiros (KTM), el qual va ser el vencedor en les dues mànegues. Simeó Ubach acabava en la segona posició dins del MX-2 amb Husqvarna. Ramon Brucart, al seu debut al campionat català amb la seva KTM Máquina Motors i equipada amb els components Braktec, va ser cinquè classificat en la categoria reina MX Elit.

Simeó Ubach es va moure en les primeres posicions en cursa a les dues mànegues disputades. En la primera va ser tercer classificat i en la segona es va imposar. Assolia un total de 41 punts per 45 sumats per Oriol Casas (Yamaha). El tercer va ser Nil Bussot (Husqvarna), que en va aconseguir 36.

Quant a Brucart, va ser sisè i quart en la primera mànega amb un total de 23 punts. Jordan Lacan (Suzuki) es va imposar en les dues (50 punts). Per a Brucart és un inici de temporada complicat. La propera cita és a Cadis diumenge.