El ceretà Kilian Jornet va aconseguir ahir la victòria a la prova individual de la Transcavallo, a Itàlia, penúltima cita de la Copa del Món d'esquí de muntanya, i va augmentar la seva diferència al capdavant de la classificació general. Jornet va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada i ho té tot a favor per endur-se el campionat en la categoria individual. L'última prova serà la Mondolé Ski Alp, que tindrà lloc el proper 19 de març a Prato Nevoso, també a Itàlia.

Jornet, que es va imposar a la prova inaugural, a la Font Blanca (Andorra), i també a la Valtellina d'Albosaggia (Itàlia), i va ser segon a la cursa disputada a Salvan-Les Marécottes (Suïssa), va demostrar ahir a la regió italiana d'Alpago que passa per un moment dolç de forma en completar el circuit boscós amb un temps d'1.50.17. Va entrar en solitari a la línia de meta davant de l'alemany Anton Plazer i de l'italià Michele Boscacci. Aquest darrer va ser l'únic que l'ha pogut vèncer en una prova d'aquesta temporada, la que es va fer al país helvètic el 6 de febrer.

Amb aquest resultat, Jornet acumula 380 punts i en té 60 més que Boscacci a la classificació general. Abans de la Mondolé, esquiarà a dues proves més, a Altitoy (27 de febrer) i Pierra Menta (11 de març).