Cinc dies abans del partit que ha d'enfrontar-lo al Barça en els quarts de final de la Copa del Rei, a Reus, l'Igualada Calaf Grup afronta avui (20.30 hores) la visita del Voltregà en matx de l'OK Lliga. Els homes de Ferran López van perdre per 3-2 en la darrera jornada de la competició de lliga a la pista del Cerceda gallec, en un viatge que va ser molt complicat ja que l'equip no va poder tornar fins dilluns a la tarda pel vent i una meteorologia molt adversa.

Abans de pensar en el Barça, els anoiencs se centren en un rival, el Voltregà, que és un dels més perillosos que hi ha a la lliga. L'IHC l'espera amb moltes ganes per intentar tornar a sumar punts després de la derrota a la pista gallega. El juvenil Roger Bars repeteix en una convocatòria a la qual torna Sergi Pla, absent per problemes físics fa set dies.

Tothom és conscient que amb una mica més de gol l'equip tindria ara força més punts. Ferran López i els seus jugadors estan segurs del tot que amb més encert als darrers metres l'equip seria més amunt. En aquests moments, l'IHC és vuitè a la classificació amb 24 punts. Pel que fa al Club Patí Voltregà, és ara quart, amb 29 punts, darrere del Barça (43), el Vic (38) i el Liceo (37).