Jornada doble per al Manresa FS aquest cap de setmana. Avui a la tarda (18 h), els de Jordi Rozas es desplacen a la pista de l'Hospitalet Bellsport en partit de la lliga de Segona B. Demà, els manresans jugaran al pavelló de Sant Joan davant el Vilatorrada (Primera Catalana) a la Copa Catalunya.

En el duel d'avui, els manresans miraran de sumar els tres punts en joc i apropar-se més a les posicions capdavanteres (els tres primers jugaran la Copa del Rei la propera temporada). L'Hospitalet Bell-sport és un rival força directe d'un Manresa FS (sisè amb 36 punts) que li treu tres punts a la classificació (setè amb 33). Entrenat per l'exjugador Sergio Lamaña, l'Hospitalet Bellsport només ha pogut guanyar quatre partits dels deu que ha jugat a casa (Esplugues, Salou, Ripollet i Esparreguera, tots de la zona baixa) i n'ha empatat tres.

El Manresa FS fa front al partit amb diversos jugadors minvats en les seves condicions físiques, i a més, amb la baixa de Reduan Drissi Redu, que aquesta setmana ha deixat de pertànyer al club.

El Sala 5 Martorell, que es troba en una situació delicada a la classificació, té també avui una sortida complicada a casa del Catgas Santa Coloma B (18 h); l'Esparreguera, en zona de descens, rep la visita d'un Santa Eulàlia d'Eivissa força acomodat (16 h).