El Fraikin Granollers va donar un cop d'autoritat a la pista de l'Aalborg danès, on es va imposar per sis gols de diferència (25-31). D'aquesta manera, els catalans van obtenir la primera victòria a la fase de grups de la Copa EHF. Els jugadors dirigits per Carlos Viver es van rescabalar de la derrota davant el Dinamo de Bucarest i van fer un gran partit, amb una defensa molt sòlida i amb el porter César Almeida molt inspirat. Els de Granollers van sortir a la pista amb molta força i van clavar un parcial d'1-7 en els primers minuts. Tot seguit, els danesos es van posar les piles i van retallar la diferència, que al descans era de quatre gols (11-15). En la segona meitat, els locals es van posar només un gol per sota, però els catalans van tornar a accelerar per endur-se el triomf per sis gols de renda.