El suec Zlatan Ibrahimovic va liderar la vintiquatrena victòria del líder PSG a la lliga francesa, després de golejar el Reims per 4-1. En aquests moments, el conjunt que entrena Laurent Blanc treu un avantatge de 27 punts al Mònaco, segon classificat, que té un partit menys. El davanter suec, que va marcar dos gols, ja n'ha fet un total de 23 a la lliga francesa.

Tot i així, va ser el lateral holandès Gregory Van der Wiel l'encarregat d'estrenar el marcador al minut 2. El conjunt visitant, el Reims, va ser capaç d'empatar gràcies a un gol del congolès Prince Oniangue.

Dos gols en un minut al llindar del descans van deixar encarrilat el triomf parisenc. Ibrahimovic i l'uruguaià Cavani van deixar el partit gairebé sentenciat quan va arribar la mitja part (3-1).

A la segona meitat, altre cop el davanter suec va erigir-se com el gran protagonista quan va marcar el 4-1 al minut 68 que acabava de tancar la clara golejada local.