L'Igualada Calaf Grup va sumar tres punts d'or contra el Voltregà, quart classificat, abans d'afrontar el repte a la Copa del Rei contra el Barça Lassa dijous vinent a les 21.30h a Reus. El partit va ser molt emocionant i no es va decidir fins al tram final amb un gol de l'osonenc Jaume Molas.

El local Dani López va encetar el marcador quan tot just es complia el minut. Durant tota la temporada el Voltregà ha demostrat ser un equip amb molt d'ofici i a Igualada no va ser menys. Francisco Borja López va empatar al minut 19,però dos gols en un minut dels locals obra del capità Baliu i de Galbas, al 22, aquest darrer després d'una acció afortunada, van deixar el resultat de 3-1 al descans. Durant la primera meitat l'Igualada va tenir possessions molt llargues, mentre que el Voltregà esperava crear perill al contraatac.

A l'inici de la segona meitat Èric Vargas va fer un xut molt llunyà que va rebotar en López i va sorprendre Elagi Deitg, el 3-2, cosa que anivellava molt un partit que es va decidir en un cara o creu final. El darrer tram del partit es va viure amb molta emoció.