Un espectacular Sergi Llull, que va anotar els darrers vuit punts per al Reial Madrid a manca de menys d'un minut i mig per al final, va ser el responsable directe que l'equip de Pablo Laso pugui defensar el títol vigent de campió de la Copa del Rei, avui a la Corunya davant el sorprenent Gran Canària. Fins als darrers segons va tenir la seva opció un Laboral Kutxa que va portar al límit els madrilenys, que aquesta tarda poden assolir el tercer títol consecutiu de Copa.

El Laboral Kutxa va resistir fins a l'esprint final. Tot i quedar enrere en el primer quart, va tenir una gran reacció abans del descans i guanyava per quatre punts (44-40) quan es va arribar a l'equador del matx. La igualtat es va mantenir per aterrar a un final electritzant. Semblava que els blancs, ben dirigits per un inspirat Sergio Rodríguez, donaven el cop definitiu a manca de només tres minuts (69-75). Però el Baskonia es va enganxar a la lluita amb un parell de triples de Bourousis (motivat contra el seu exequip) i Adams. Pel Madrid, Jaycee Carroll va aportar la seva dosi de gran executor, però va ser Sergi Llull, amb 78-78, el que va decidir. Tot força, dues cistelles que van dur la seva firma, van posar un 78-82 al darrer minut. Tot i els dos tirs lliures convertits per Causeur (80-82), Llull va encertar de nou amb un tir de cinc metres i va rematar amb els tirs lliures (80-86).