El ciclista navassenc del Verva Activejet Jordi Simón no va tenir problemes en la quarta etapa de la Volta a l'Algarve, que tenia un recorregut de 194 km entre Brás de Alportel i Tavira. Simón va acabar en la 93a posició, a només cinc segons del vencedor, l'alemany de l'Etixx Marcel Kittel, que va obtenir el seu segon triomf en una arribada a l'esprint. D'aquesta manera, la classificació general no va canviar gaire, i ara el bagenc està en el 24è lloc, a tres minuts i dotze segons del líder, el també alemany de l'Etixx Tony Martin. En la jornada d'avui, es decidirà la victòria final de la competició, ja que els ciclistes hauran de fer un total de 169 quilòmetres entre Almodovar i Alto do Malhao, en una etapa que finalitzarà en un port de segona categoria. Per tant, els escaladors es barallaran per la victòria d'etapa i també de la general.