Quatre dies abans de visitar la Juventus en la Lliga de Campions, el Bayern es va desfer, amb certes dificultats, del Darmstadt. Abans del partit, una pancarta va aparèixer en un dels fons de l'Allianz Arena: "pep war eh nie unser ding". La traducció seria "pep mai no va ser el nostre". Però el que d'entrada sembla una crítica a l'entrenador Pep Guardiola, que ha manifestat que deixarà el club per conduir el Manchester City el curs vinent, es podria referir, segons algunes fonts, als aficionats del Darmstadt, que en la primera volta n'havien escrit una en doble sentit, ja que pep, en alemany, s'utilitza com el sinònim d'speed, un tipus de droga. En el text s'hi llegia "la nostra herba és millor que el vostre pep", termes que podrien ser eufemismes per marihuana i speed.

Un Bayern farcit de jugadors poc habituals va patir algunes angúnies per superar un Darmstadt situat a la zona baixa. El partit va començar amb la possessió de l'esfera per als muniquesos, i amb un Darmstadt tancat en defensa, però una ràpida acció visitant al minut 26 va suposar el 0-1 marcat amb el cap, precisament, per un exmuniquès, el jugador Sandro Wagner.

A la segona meitat, el domini del Bayern sí que es va transformar en ocasions de gol. El 2-1 marcat altre cop per Müller va ser un golàs després de rematar de tisora i després de rebre la pilota d'esquena a la porteria. Al tram final, el polonès Lewandowski va mantenir la seva bona ratxa golejadora i va establir el 3-1, que va sentenciar l'enfrontament contra el dèbil Darmstadt, que és un rival molt inferior.