La Llosa Artés no va poder tornar de Mataró amb una victòria que hagués perllongat la seva bona dinàmica de quatre triomfs seguits. En general el triomf mataroní va ser merescut ja que els bagencs van errar massa, sobretot a l'inici i al final del partit. Només començar el Mataró va fer-se amb les regnes del joc tot i que la Llosa va reaccionar al segon quart. Els bagencs estaven més concentrats i es mantenien amb opcions de victòria al final.

El joc era bastant vistós amb un anar i venir constant a les dues anelles. Al tercer quart els de Toni Mañosas van sortir molt concentrats i ben aviat van capgirar el resultats amb una bona dinàmica de joc. Els bagencs van situar-se cinc punts a sobre i semblava que podrien obtenir la victòria ja que el ritme del partit era seu.

Al Mataró li costava molt trobar la cistella rival, però dos minuts dolents dels artesencs al tram final del tercer quart van donar vida als maresmencs. Al darrer quart el Mataró va començar fort i l'Artés no va tenir cap resposta. Ben aviat els locals van agafar diferències que rondaven els deu punts al seu favor. Tot i que la Llosa va intentar reaccionar l'equip no va trobar-se còmode en atac i en defensa el Mataró el va acabar superant