MATARÓ/CATALANA OCCIDENT

?PLATGES DE Mataró. Puig 5, Cardio 17, Moreno 6, Jabbi 4, Buetas 3 -cinc inicial- Puerta, Garcia, Caballero 3, Miracle 5, Rodríguez 13 ?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 6, Baltà 14, Clotet 4, Oliva 3, Anglada 2 -cinc inicial- Soler 2, Talarn 3, Canal 18, Garriga 3, Òrrit 2, Gamisans?ÀRBITRES:Gordillo i Sánchez ?PARCIALS:10-14, 30-32, 45-48, 56-57

El Catalana Occident Manresa cadet va agafar aire amb una victòria molt treballada a la complicada pista del Platges de Mataró, on es van imposar per tan sols un punt de diferència (56-57).

Els manresans van fer un inici fluix i els locals van tenir els primers avantatges, però els bagencs van apujar el nivell defensiu i van acabar el primer quart quatre punts per sobre (10-14). En el segon hi va haver un constant intercanvi de cistelles, tot i que els visitants sempre van manar en el marcador. Es va arribar al descans amb un resultat de 30-32.

En la segona meitat hi va haver moltes alternatives en el joc, i cap dels dos conjunts aconseguia trencar el duel. En els darrers cinc minuts els locals no van anotar cap cistella en joc, i tot i això van tenir la darrera posessió per endur-se el triomf, però no van poder anotar i van caure derrotats.