Dos entrenadors, dos punts de vista sobre el mateix partit tot i que, en el cas d'ahir, també amb moltes coincidències en les valoracions.

Dani Andreu, tècnic del Manresa, no va amagar la seva satisfacció per una victòria que havia costat d'aconseguir: "la primera part més aviat ha estat nostra i hem de reconèixer que l'Avià ha pressionat molt a la segona. Sigui com sigui, per a nosaltres ha estat un triomf molt important perquè en aquests moments, malgrat les baixes que tenim, és vital sumar. En aquest enfrontament hem tingut una part de fortuna, és cert". Un dels jugadors més destacats en el partit d'ahir va ser el porter Pau Núñez, fitxat fa unes setmanes del Terrassa i que va tenir un debut immillorable. Andreu va comentar que "el Pau ha estat espectacular. Ell ha tirat el partit endavant. Ha demostrat una gran qualitat". Després d'aconseguir els tres punts davant l'Avià, el Manresa es manté a un punt del capdavanter Vilassar. Respecte a la situació a la classificació, Dani Andreu té clar que "hem de mirar de puntuar cada setmana perquè està clar que el que falli menys serà el campió".

L'altra cara de la moneda era Oliver Ballabriga, el preparador de l'Avià. Ell va comentar que "en general, l'enfrontament ha estat molt igualat. A la primera part ells ens han pogut fer més gols aprofitant pilotes llargues, però hem aguantat com hem pogut, només amb un gol en contra, i, a la represa, hem estat molt superiors. Els manresans poden donar gràcies al seu porter, que ho ha parat tot". Malgrat l'ensopegada del seu equip, Ballabriga va dir que "estem molt contents amb l'actuació dels nostres jugadors. Sí que és cert que són tres punts més, però era un derbi i sap més greu perdre". De cara al futur, l'entrenador de l'Avià va recalcar que "sabem on som, tot i que continuarem lluitant i ja veurem on serem al final de la temporada".

El col·legiat Arcadi Altemir Vial va ser molt protestat, sobretot pels berguedans. Ballabriga no va voler comentar el possible fora de joc en el gol del Manresa "perquè la veritat és que no ho he vist des de la meva posició. Però sí que és clar que nosaltres hem acabat amb sis targetes i ells només amb dues, tot i que segurament que l'àrbitre ha assenyalat el que ha vist...".