En la seva desena edició, el Duatló Ciutat d'Igualada va ser un èxit de participació en aconseguir congregar més de 500 duatletes a la capital de l'Anoia. En un dia que va tenir unes temperatures altes, gairebé primaverals, la victòria va ser per a Francesc Godoy pel que fa a la categoria masculina i Anna Flaquer, en la femenina. El duatló constava de tres sectors diferents, amb 6 km inicials de cursa a peu, un segon de bicicleta de 18 km, i un darrer de 3 km a peu, amb el punt de sortida i arribada situats dins de l'estadi d'atletisme igualadí.

Com ja va passar el 2015, de nou Cesc Godoy s'ha coronat com a vencedor de la prova sent l'home més ràpid en aquest duatló, que es disputa en modalitat esprint. La seva victòria ha arribat amb 54'59'', tan sols 6 segons menys que els que va emprar Jordi Garcia, esportista del Fast Triatlon CN Montjuïc. La tercera plaça del podi, com a tercer classificat, va ser per a Fernando López de Sagredo, del Cidade de Lugo, amb 55'12'', que va aconseguir el primer lloc de la categoria d'edat dels sub-23. El quart va ser Albert Parreño (CN Montjuïc), que va entrar a la meta amb un temps de 57 minuts i 46 segons. Pel que fa a la categoria femenina, hi va haver sorpresa, atès que el triomf va ser per a una sub-23, en aquest cas per a Anna Flaquer (del Fast Triatlon CN Montjuïc), que va marcar un temps d'1 hora 04'10''. Va ser un final del tot renyit, ja que tan sols va treure un segon a la segona classificada, que va ser Anna Godoy (Cidade de Lugo Fluvial). La tercera va ser Sara Loehr, de l'AE Rockets, amb un temps a meta d'1h 04'38''.