Tres atletes de casa nostra es van penjar medalles en els campionats d'Espanya juvenils cadets de cros que es van celebrar ahir a Burgos. Formant part de Catalunya, Toni Baños (Avinent Manresa) va ser or en juvenil masculí, Palua Blasco (CA Igualada) va assolir la medalla de plata amb les juvenils i Bethelhem Manzano (Avinent) va fer plata amb les cadets.

L'atleta berguedà del CAM, Toni Baños va entrar el setè en la seva prova amb un temps de 18'17''; s'hi va imposar Ouassim Ouizmain, que representava Andalusia, i el seu temps va ser de 17'37''. Baños va ser el tercer català a la meta, i va aportar-hi uns punts valuosos.

Pel que fa a l'atleta igualadina Paula Blasco, va ser la cinquena a la meta, i la primera catalana, amb un temps de 13'43''. Blasco és juvenil de primer any. S'hi va imposar la castellana Carla Gallardo, amb 13'19''. Pel que fa a Manzano (CAM), de Balsareny, va entrar en desè lloc, com a segona atleta catalana, amb 10'31''. Com a guanyadora, va entrar la castellana Ángela Viciosa (10'09''). Els atletes de casa nostra tenen en endavant compromisos importants.