Tot feia preveure que La Salle Manresa obtindria una còmoda victòria a la pista del Nou Badia quan a pocs minuts pel final guanyava per un marge de quinze punts de diferència (47-62) però a partir de llavors el conjunt manresà va patir un col·lapse inesperat en atac i va començar a fallar opcions clares de llançament per culpa de la defensa en zona del conjunt vallesà.

Aquest fet va ser aprofitat pel Badia, que va començar a retallar les diferències i a fer perillar la victòria manresana. Al final, però, dos tirs lliures anotats per Deix, que va fer 22 punts, van determinar la victòria manresana. El conjunt entrenat per Joel Romeu, que ha guanyat els tres darrers partits jugats a fora, afrontava el partit amb baixes importants, però això no va ser obstacle perquè des d'un principi l'equip visitant sortís a la pista molt concentrat.

Els primers dos quarts van ser bastant anivellats tot i que la iniciativa del joc sempre va ser manresana. A la represa, tres triples consecutius anotats per Serentill van donar un clar aventatge de quinze punts a La Salle Manresa que semblava sentenciar el matx, però al final la contudent reacció del Nou Badia va fer trontollar la victòria manresana.