Una vegada més, les atletes del CA Manresa han aconseguit guanyar l'estatal de veteranes; en aquest cas va ser a València, al Velòdrom Lluís Puig i durant el decurs de la 4a Copa de Clubs. Les manresanes es van imposar en set de les deu proves del programa, a més d'un segon lloc en 400 i en pes, més un cinquè lloc en alçada.

Fent un repàs dels resultats en les diferents proves, en els 60 metres llisos, Loles Vives es va imposar en aconseguir un temps de 8''42 amb el qual es va imposar a la resta de velocistes. En els 200 llisos, triomf també per a Sílvia Cortés, que va fer un registre, després de la volta a la pista, de 29''00.

En els 400 llisos, segona posició per a Sílvia Cortés, que va assolir un temps de 60''53. En els 800 llisos, la victòria va ser per a Loli Jiménez, que va arribar a la meta després de córrer durant 2'23''79.

En els 1.500, l'atleta navassenca Manela Martínez va imposar amb autoritat la seva llei amb 5'37''59. En els 60 metres tanques, victòria per a Anna Serra, que ho va fer amb 9''36. En llargada va competir Lita Pérez, que va anar més lluny que la resta de les seves rivals en saltar 4 metres i 82 centímetres.

En alçada, Mercè Bes va acabar en la cinquena posició en superar el llistó situat en 1,26 metres. En el llançament de pes, segona plaça de Lourdes Rossinyol (8,49 metres). El colofó va ser el relleu dels 4x200 (Vives, Martínez, Cortés, Ma.Rosa Busquets), campió amb 2'07"83.