El Sallent es va tornar a mostrar fort a casa en un partit, però va haver d'esperar a la segona part per desfer-se del Joventut 25 de Setembre.

En el primer temps, els de Rubí van portar la iniciativa i van manar sobre el terreny de joc amb un Jonathan molt actiu al davant. Tot i això, Toni Castaño, amb un xut encreuat, va inaugurar el marcador a favor dels sallentins. Abans del descans Jonathan va empatar.

En el segon temps, l'entrada de Yuti va revolucionar el partit ja que va anotar quatre gols. El 2 a 1 va ser una rematada sense angle; el 3 a 1 el va anotar a pler després d'una bona acció d'Álex González; el 4 a 1 també el va aconseguir rebent una altra assistència d'Álex González; i en el 5 a 1 va quedar sol davant el porter amb una pilotada llarga. Diumenge que ve, els sallentins jugaran a Gironella.