La falta d'encert ofensiu de l'Igualada Calaf Grup en els seus millors minuts, amb el 2-0 al marcador a la primera part, amb una falta directa i un penal fallats, van condemnar l'equip de Ferran López a una derrota massa clara contra un Barça sòlid i efectiu. Els arlequinats repeteixen l'actuació de fa tres anys i diuen adéu a la Copa en el primer partit.

La primera meitat va ser particularment cruel amb l'Igualada Calaf Grup, que va rebre dos gols en un moment de dubte, quan semblava que havia controlat la sortida inicial del seu potent rival, i el tercer quan havia disposat de les millors ocasions. Ferran López va apostar pels jugadors veterans i aquests van plantejar uns primers minuts de control de la situació, amb una defensa tancada i esperant que fos el Barça qui pren- gués la iniciativa.

Els dos primers

Aquest fet va costar cometre cinc faltes molt ràpides a canvi que Elagi Deitg gairebé no hagués fet cap intervenció. Al minut 9, però, va arribar una ràpida combinació que va aprofitar Pablo Álvarez, al costat del porter, per fer el primer. Sense temps per reaccionar, i ja amb Roger Bars a la pista, una pilota perduda va derivar en un contraatac de Marc Gual, que va introduir la bola per sota de les cames de Deitg.