El Reial Madrid i el Laboral Kutxa van obtenir victòries molt treballades en la jornada d'ahir, la primera de la segona volta, de l'Eurolliga, i van fer una passa endavant per obtenir la classificació per als quarts de final. A més, compliquen el pas del Barça Lassa, que avui juga un partit decisiu a casa davant de l'Olympiacos.

El Madrid va estrenar el títol de Copa a la complicada pista del Brose, on havia perdut el conjunt de Xavi Pascual, i ho va fer amb una victòria per 86-90 en un partit en què va anar gairebé sempre davant, excepte en el primer quart, però en què va trigar per assegurar la victòria. Al descans, els madridistes van arribar amb un exigu 45-46 i, de fet, set minuts abans del final, el Brose vencia per 77-76. Però l'experiència blanca va acabar decidint amb 21 punts d'un novament gran Sergi Llull.

El Madrid té cinc victòries, una menys que el Laboral Kutxa, al qual va costar molt derrotar el cuer del grup, el Zalgiris, per 71-65. De fet, els lituans van arribar als darrers minuts amb el partit empatat a 63, però un triple providencial d'Adams, autor de 17 punts, i els tirs lliures de Bourousis, que en va fer 16, van catapultar els bascos. En l'altre partit del grup F, el CSKA va derrotar el Khimki per 108-98 i és colíder amb el Baskonia.

L'Unicaja s'enfonsa

En l'altre grup, l'Unicaja va rebre un sever correctiu a la pista del Darussafaka, on va perdre per 78-55, en un nefast partit de l'equip de Joan Plaza, que tornava a la competició després de no haver disputat la Copa. Els malaguenys són penúltims, amb dos triomfs en vuit partits. A més, ahir es van disputar el Lokomotiv, 87-Cedevita, 63 i el Panathinaikos, 76-Fenerbahçe, 71, en la primera derrota dels turcs. Avui es completa el grup amb l'Estrella Roja-Efes.