El derbi d'aquesta tarda al Santiago Bernabéu entre el Reial Madrid i l'Atlètic ha de determinar el perseguidor real del Barça. Amb els matalassers 8 punts darrere del líder, i la mitjana de gol perduda, i els blancs a 9 punts dels blaugrana, el guanyador del partit d'avui es guanyarà el dret a pensar que endur-se la lliga encara és possible i de posar pressió als de Luis Enrique, que demà reben el Sevilla.

El Madrid, que ha tingut setmana de descans europeu, no podrà disposar de Marcelo, lesionat, ni de Pepe, a més de Bale, però recupera Benzema. El tècnic, Zinedine Zidane, va dir ahir que "passi el que passi no direm adéu a la lliga. No abaixarem els braços mentre hi hagi punts en joc". Del rival, va dir que "l'Atlètic no només defensa, sinó que és un equip complet, amb jugadors molt importants".

Baixes blanc-i-vermelles

L'Atlètic de Madrid afrontarà el partit amb l'absència del seu millor home en el partit que va perdre al Camp Nou, el belga Yannick Ferreira-Carrasco, per un esquinç de turmell. Tampoc no disposarà del central Stefan Savic, amb molèsties musculars, però recupera el centrecampisa Thomas. El tècnic, Simeone, va afirmar que "veig complicat que el Barça perdi nou punts, però mentre hi hagi punts, la lliga sempre està en joc. Cal guanyar per nosaltres mateixos".