Si fa dues jornades el Manresa FS va rebre l'Esplugues al Pujolet en qualitat de cuer, aquest dissabte visita els manresans el Montcada (18.15 h), actual darrer classificat al grup 3 de la Segona B. Els manresans buscaran els tres punts per mantenir les possibilitats d'acabar entre els tres primers i classificar-se per a la Copa del Rei.

El Montcada només ha guanyat un partit en les seves sortides, tot i que a l'inici de la competició va aconseguir quatre empats a fora en quatre jornades consecutives; més endavant, però, també van arribar cinc derrotes seguides.

En la jornada passada, els dos equips que tanquen la taula classificatòria, el Montcada i l'Esplugues, van jugar entre ells, i el rival d'avui del Manresa FS va perdre per 0 a 2. El Montcada només ha pogut sumar 14 punts perquè ha rebut 102 gols; a mitja temporada, el tècnic Xavi Ruiz va deixar el càrrec, però la situació de l'equip no va millorar.

El Sala 5 Martorell, reforçat pel triomf a la pista de l'Esparreguera el dimarts (1-5), té la visita del Pallejà (18 h). L'Esparreguera, en una situació prou delicada, visita La Unión de Santa Coloma (18 h).