El Barça Lassa va donar un cop d'autoritat i va apallissar per 7-1 el líder de la Lliga Nacional, l'Inter Movistar, que només havia cedit un empat fins a aquesta jornada. Amb aquest resultat, els blaugrana se situen a només quatre punts del conjunt madrileny i comprimeixen la lluita pel títol.

Els catalans van sortir a la pista amb molta força i es van avançar en el marcador ja al primer minut, mitjançant Dyego. Però els locals no es van aturar aquí, ja que Saad i Batería van fer dues dianes més que van situar el 3-0 quan només s'havien jugat vuit minuts. Tot seguit, els visitants van passar a controlar la pilota, però Ferrao va fer el quart en un contraatac i, al final de la primera part, Sergio Lozano va anotar el cinquè.

En la segona meitat no es va aturar el domini blaugrana, i al minut 24 Daniel es va fer el 6-0 en pròpia porteria, i poc després Wilde va tornar a marcar pe als locals. Els madrilenys van fer el gol de l'honor al 27 mitjançant Rafael.