El Barça tancarà la vint-i-sisena jornada de la Lliga BBVA amb la visita del Sevilla al Camp Nou, i els blaugrana buscaran una nova victòria que els serviria per tancar tota una volta sense conèixer la derrota, ja que la darrera ensopegada va ser precisament contra els sevillans, que van guanyar per 2-1 a l'estadi Sánchez Pizjuán. A més, el triomf també permetria al conjunt dirigit per Luis Enrique igualar el rècord de partits invicte, que actualment posseeix el Reial Madrid de l'holandès Leo Beenhakker, que en la temporada 1988-89 va estar un total de 34 jornades sense perdre.

El Barça, amb l'onze de gala

Per tal d'assolir aquests objectius i mantenir els vuit punts d'avantatge respecte del segon classificat, l'Atlètic de Madrid, no s'espera que el tècnic blaugrana faci rotacions en aquest partit, i aquestes se suposen per als dos compromisos següents, en els quals el Barça visitarà el camp del Rayo Vallecano (dijous) i el de l'Eibar (diumenge). Per tant, es preveu que Luis Enrique aposti per l'0nze de gala per assegurar els tres punts contra uns sevillistes que baixen molt el rendiment fora de casa, on encara no han aconseguit guanyar en tota la competició.

Banega, baixa al Sevilla

El conjunt andalús es presentarà a Barcelona havent tingut poc temps per preparar el partit, ja que dijous van jugar a Noruega contra el Molde a la Lliga Europa i l'expedició va arribar a Sevilla el matí de divendres. En aquest duel europeu el tècnic Unai Emery va reservar bastants titulars per tal que estiguessin frescos per al duel d'aquesta nit. Qui no el jugarà serà el migcampista argentí Éver Banega, qui ha de complir un partit de suspensió en veure diu-menge passat a Vallecas la seva cinquena targeta groga. Aquesta baixa s'afegeix a la del també migcampista polonès Grzegorz Krychowiak, qui fa diverses setmanes que no juga per problemes de genoll. Aquest serà el tercer dels quatre enfrontaments d'aquest curs entre els dos equips: el primer va ser el de la Supercopa d'Europa i el darrer serà la final de la Copa del Rei al Vicente Calderón.