Ander Mirambell va quedar ahir a una centèsima de poder accedir a la segona mànega de la prova de la Copa del Món de skeleton a Königssee (Alemanya). Mirambell, que va remuntar del lloc 25 fins al 21, on va destacar una gran velocitat final, va reconèixer que "és frustrant veure com he quedat dos cops en la mateixa temporada fora del Top 20 per una centèsima, encara que he fet la millor baixada de la setmana".

Un cop finalitzada la prova, Mirambell va afirmar que "malgrat que la pujada al trineu no ha estat molt neta, posteriorment hem aconseguit una velocitat de Top 15. El que podem dir és que ha estat una gran baixada sense premi. Molesta molt quan veus que estàs allà; en aquesta ocasió, hem estat cinc pilots en una dècima, però un mínim error en un traçat de 1.500 m en una prova de velocitat et deixa fora. Un cop més m'ha tocat la pitjor part, però cal acceptar-ho i mirar endavant".

Ander Mirambell es desplaçarà avui a Salt Lake City per disputar les darreres quatre Copes Amèrica, on intentarà acabar entre els cinc millors de la general.