El Cadí La Seu d´Urgell es va endur un triomf molt important de cara a les seves opcions d´entrar als play-off pel títol, ja que es va imposar a la seva pista davant un rival directe, el Mann Filter de Saragossa (66-64). L´equip aragonès, però va poder salvar l´average entre els dos conjunts.

Els dos equips es van mostrar nerviosos des de l´inici, ja que eren plenament conscients de la importància del partit i del què s´hi jugaven. Les visitants van començar millor i van agafar deu punts de diferència ja al final del primer quart (12-22). En el segon període, les n0ies de La Seu d´Urgell van saber reaccionar des de la defensa i l´encert en el llançament exterior i van poder capgirar el marcador per arribar amb tres punts de marge a la mitja part de l´enfrontament.

En la segona part del duel hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s´anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 48-47 i tot per decidir-se. En els deu darrers minuts la tònica va ser exactament la mateixa, i cap de les dues formacions va poder agafar un avantatge definitiu. Es va arribar als últims quatre segons del duel amb empat a 64, però llavors la base australiana amb passaport italià Nicole Romeo va encistellar dos tirs lliures que van donar el triomf a les locals. Les aragoneses encara van poder intentar un tir des del mig del camp per endur-se la victòria, però no va entrar.

En la propera jornada el Cadí La Seu visitarà la complicada pista del líder, el Perfumerías Avenida, en un duel que es jugarà el proper dimecres a partir de les 20.30 hores.