El Girona es va emportar el derbi gironí gràcies a un penal transformat per Àlex Granell a tres minuts del final del partit, que va acostar a la zona de promoció d'ascens el seu equip i va enfonsar el Llagostera una mica més en la classificació.

El derbi gironí va començar amb la possessió pel Girona, però el partit es va anivellar després d'uns primers minuts intensos i es va passar a una fase on cap dels dos equips semblava tenir-ne el control. Passada la mitja hora van arribar les millors ocasions. Primer René va haver d'intervenir dues vegades a xuts de Granell (de falta) i d'Eloi. Va respondre el Llagostera, però Becerra va desviar l'un contra un de Natalio. el Girona copejava i el Llagostera responia.

Igualtat sota la pluja

La segona meitat es va iniciar com els primers 45 minuts, amb diverses ocasions pels dos equips, però amb poca elaboració de futbol, amb arribades constants a les dues àrees, però sense massa control al centre del camp. En els últims 20 minuts del partit, els dos equips van augmentar la seva intensitat, sabedors que necessitaven els tres punts, els locals per allunyar-se dels llocs de descens i el Girona per acostar-se a la zona de promoció.

Quan semblava que cap dels dos equips seria capaç de ficar la pilota al fons de la porteria de l'altre, es va produir la jugada decisiva del partit. Mata va caure dins l'àrea i el col·legiat va assenyalar penal, i Àlex Granell va enviar la pilota al fons de la porteria de René. A punt de finalitzar el partit, Pitu va disparar des de lluny i Becerra, un dels millors jugadors del partit, va desviar la pilota en l'última ocasió dels locals per igualar el partit.

El Nàstic, a continuar a dalt

El Gimnàsic de Tarragona rep avui el Valladolid (17 hores) en un partit en el qual els locals intentaran vèncer per apropar-se a les posicions d'ascens directe.