Un gol al darrer minut del temps reglamentari de Leonardo Ulloa va donar el triomf al Leicester davant el Norwich (1-0) i manté els de Ranieri al capdamunt de la Premier League. El davanter argentí, que va entrar al minut 78, va rematar una centrada d'Albrighton i va anotar un gol que permet als foxes pressionar l'Arsenal i el Tottenham, els seus perseguidors principals.

Els dos equips de Londres es troben a cinc punts del líder, i avui no poden fallar en els seus duels. Els gunners visiten Old Trafford per enfrontar-se a un Manchester United que s'està jugant entrar a Europa, mentre que els Spurs reben la visita d'un Swansea que està immers en la lluita per evitar el descens.

Per la seva banda, el Chelsea continua escalant posicions i ahir es va situar a cinc punts dels llocs que donen accés a la Lliga Europa després de remuntar al camp del Southampton (1-2). Els saints es van avançar a la primera meitat amb un gol de Long, però en l'últim quart d'hora del partit els blues van capgirar el resultat amb els gols de Cesc Fàbregas i Ivanovic, aquest al minut 89.

També ahir, l'Stoke va superar el cuer Aston Villa (2-1) gràcies a un doblet d'Arnautovic, i el West Ham es va situar cinquè a la classificació després de superar per la mínima el Sunderland (1-0) amb un gol d'Antonio. Qui es va allunyar del somni europeu va ser el Watford de Quique Sánchez Flores, que no va poder superar el Bournemoth a casa (0-0) i ara es troba a sis punts de la zona europea.