El Manresa FS va patir més del previst contra el cuer Montcada en un partit que no va quedar sentenciat fins al tram final. Semblava que els de Jordi Rozas no haurien de patir per sumar els tres punts, i més tenint en compte que al minut 6 ja guanyaven per un còmode 2-0 gràcies als gols de Tanti i Asís. El Montcada, però, no va rendir-se i va ser capaç de reaccionar gràcies als gols d'estratègia marcats per Gerard i per l'exjugador del Marfil Santa Coloma Carlos Riquelme. D'aquesta manera amb un resultat incert de 2-2 s'arribava al descans.

A la segona meitat els manresans van saltar a la pista amb una altra dinàmica i ben aviat aconseguia marcar dos gols. Josan al 24 i Lavado al 29 establien un 4-2 que donava certa comoditat però en cap moment donava la sensació que el partit estigués sentenciat ja que el Montcada no es rendia.

La sentència definitiva va arribar al minut 33 quan la parella arbitral formada per Gómez i Sáez van xiular un penal a favor dels locals que va ser transformat per Asís. A partir de llavors sí que el matx ja estava vist per a sentència. Els vallesans, en vistes que se'ls escapava la victòria, van decidir d'arriscar i van jugar el tram final de l'enfrontament amb el porter-jugador tot i que el perill que van crear va ser mínim.

Al minut 38 Lavado encara posava més terra pel mig marcant el 6-2. Al final el visitant Raúl marcava el 6-3 definitiu. Aquesta victòria, juntament amb l'empat entre l'Hospitalet Bellsport i el Playas de Castellón acosta els manresans a la disputa de la propera edició de la Copa del Rei. El cap de setmana vinent els bagencs jugaran a la pista de l'Olimpyc La Floresta, un equip que és a la zona baixa.