La Roma va aconseguir ahir un treballat triomf per 1-3 al camp de l'Empoli, gràcies a un doblet de Stephan El Shaarawy i un gol del bosnià Miralem Pjanic, i es va col·locar provisionalment tercer, avançant la Fiorentina i situant-se a cinc punts de la Juventus, el líder. El conjunt de la capital va jugar una primera meitat de bon ritme i va marxar al descans per davant (1-2). El nou fitxatge del mercat hivernal, El Shaarawy, va obrir el marcador amb un violent xut des de 25 metres. L'Empoli va reaccionar amb caràcter i va igualar el duel al minut 22 amb un gol en pròpia de Zukanovic, però va veure com abans del descans Pjanic tornava a situar la Roma per davant. Els visitants van aguantar l'empenta local, i a un quart d'hora pel final El Shaarawy va firmar el seu doblet i la sentència.

El Milan mira a Europa

Un gol d'Antonelli al darrer minut de la primera part va donar la victòria al Milan davant el Torino a San Siro (1-0). Amb aquest triomf els de Mihajlovic mantenen la sisena posició i es situen a un sol punt de l'Inter, que avui visita a la Juventus (20.45 hores).