BARÇA/CATALANA OCCIDENT

?BARÇA. Esteban 14, Font 8, Aza 2, Puig 11, Zizic 17 -cinc inicial- Ruf 2, Sorolla 11, Fernández 8, Segarra, Balciunas 8 ?CATALANA OCCIDENT. Algué 15, Baltà 12, Clotet 2, Gamisans 10, Oliva -cinc inicial- Soler, Talarn, Canal 7, Garriga 2, Òrrit 5, Anglada 4?ÀRBITRES:Esteve i Ortiz ?PARCIALS:14-17, 37-32, 57-44, 81-57

El Catalana Occident Manresa cadet només va poder competir 25 minuts a la complicada pista del totpoderós Barça, que finalment es va imposar per un resultat contundent (81-57).

En el primer quart hi va haver certa igualtat entre les dues formacions, però qui duia el ritme del partit i tenia encert en el llançament exterior era l'equip manresà (14-17 al final). En el segon els blaugranes van començar a demostrar el seu talent i van poder arribar a la mitja part de l'enfrontament davant contra uns bagencs que es mantenien a prop en el marcador (37-32).

En els primers cinc minuts de la represa els visitants van poder competir de tu a tu amb el Barça, però tot seguit els van fallar les forçes i els locals van clavar un contundent parcial de 24-4 que va sentenciar el matx.